Категории
Най-купувани

Wifi IP Camera 360° Full HD нощно виждане и микрофон, App

Wifi IP Camera 360° Full HD нощно виждане и микрофон, App
Wifi IP Camera 360° Full HD нощно виждане и микрофон, App Wifi IP Camera 360° Full HD нощно виждане и микрофон, App
Производител: OEM
Код на продукт: 360EyeS
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 54.99лв
с ДДС: 54.99лв

Опции


* Карта памет:

Телефон за поръчки: 0876 701 451

Резолюция: Full HD 1080p (1920x1080px) / 2 Мегапиксела – запис със звук
Захранване: Захранващ адаптер + micro USB кабел (включени в комплекта)
Свързване: Чрез WiFi и приложение за Телефон
Функции:

  • 360 градуса въртене;
  • следене на подвижен обект;
  • Инфрачервено нощно виждане;
  • телефонни известия – push notifications;
  • бебефон или уоки-токи;
  • възможност за прикрепване към стена.

Тип: IP Камера
Материал: Висококачествен ABS
Запис: На карта памет до 64GB или Облачно съхранение
Нощно време обхват: 10 метра
Съвместимост: Android, iOS и Windows приложения
Размер: 8.5 х 11 х 6.5 см
Съдържание на комплекта: Какво има в комплекта: IP Камера, Захранващ адаптер ( 220V / 50Hz -> 5V / 1.6A / MicroUSB ), Книжка с инструкции ( EN / DE / FR / ES / IT / KO / CN ), Комплект дюбели с видии.

 

P Камерата е много качествена за цената си и предлага набор от функции, които много професионални охранителни камери нямат.

На първо място – Камерата е моторизирана и може да се върти на 360 градуса по хоризонталата и 110 градуса вертикално. Всичко това може да го прави автоматично (следи движещ се обект) или ръчно от потребителя (с плъзгане на пръст по дисплея на телефона). Може да променяте постоянният ъгъл на наблюдение само с едно движение на пръста. Може от време на време да разгледате обекта/стаята , която се наблюдава, като направите панорамна обиколка.

IP Камерата разполага с инфрачервено (IR) нощно виждане.

Дори да няма никаква светлина в стаята, т.е. при пълен мрак – камерата ще може да заснема случващото се до 10м от себе си.

Как става това? Когато светлината в стаята намалее, или лампите се угасят, камерата автоматично ще премине в нощен режим. Филмът ще бъде заснет с черно-бял кадър, но всичко ще се вижда ясно и отчетливо.

-Известия на телефона при засечено движение

Може да получавате известия на телефона си при засичане на движение от камерата. И не само това, но ще получите и запис на движението още когато то е започнало (алармен запис), а не когато си видите телефона и се свържете към камерата. Можете да настроите да получавате тези известия (push notifications) в определено време. Например между 19:00 и 08:00 когато няма никой в магазина ви. Или между 08:00 и 17:00 когато няма никой вкъщи, за да не ви безпокои постоянно, когато има някой, който постоянно преминава пред камерата.

-Бебефон или Уоки-Токи

Тази страхотна IP Камера е с вграден високоговорител и микрофон, т.е двупосочен интерком. Благодарение на двупосочното аудио, WiFi камерата предлага възможност за водене на разговори с наблюдавания обект. Може да чуете когато вашето бебе се разплаче в другата стая или да се скарате на кучето си ако прави някоя пакост, дори да се намирате на другия край на града/света.

-За да заработи IP Камерата, всичко което трябва да направите е да я включите, чрез приложения в комплекта адаптор, в захранващ контакт. Може да я поставите върху мебел или монтирате на стена чрез дюбели и видии – приложени в комплекта. След това изтегляте приложението за телефон YCC365 – за iOS, за Android. Камерата се свързва с вашата WiFi Мрежа много лесно. Тя ще предава високо качествен видео сигнал напълно безжично. Може да изтеглите приложението и като сканирате дадения QR Код.

-Как да инсталирате IP Камерата
Изтеглете приложението според вашата операционна система от горните линкове и създайте акаунт/профил;
Включете Камерата в захранващ контакт;
Стартирайте инсталираното приложение V380 Plus и изберете горе вдясно знака “+” и след това Inteligent Camera – Device adding by scanning the code. Отбележете с отметка, че сте изпълнили условията и натиснете Connect to the Network;
Въведете WiFi мрежа и парола;
На екрана ще се появи QR код – насочете дисплея на телефона към камерата и го задръжте на разстояние 20 см от нея на същото ниво и бавно го придвижвайте напред и назад до чуване на звуков сигнал;
До 1 минута камерата ще бъде добавена и ще може вече да гледате на живо.
Ако не можете да свържете камерата към вашия телефон, вземете игла или кламер и задръжте бутона Reset докато не чуете звуков сигнал. След това повторете стъпките отначало. Направете същото, ако WiFi мрежата се промени.
За да добавите друг член от вашето семейство, който също ще може да наблюдава през камерата, е необходимо и той да има приложението и да има регистриран профил. Вие ще му разрешите достъп от бутона Private Share в секцията с настройки.
В секция Настройки изберете типа уведомления, които искате да получавате – Всички, само при засичане на звук, само при засичане на движение, а също и избор кога да не ви оповестява.
Ако камерата е прикрепена към таван, изберете опцията Image Rollover 180

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: App, WiFi, Охрана, Камера, Camera, PTZ,
Powered By OpenCart.
Mol BG © 2021

Back to Top