Категории
Най-купувани

Смарт детектор за Дим Xiaomi Honeywell Smoke Detector

Смарт детектор за Дим Xiaomi Honeywell Smoke Detector
Смарт детектор за Дим Xiaomi Honeywell Smoke Detector Смарт детектор за Дим Xiaomi Honeywell Smoke Detector
Производител: OEM
Код на продукт: Xiaomi Honeywell Smoke
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 64.99лв
с ДДС: 64.99лв

Телефон за поръчки: 0876 701 451

Xiaomi си сътрудничи с Honeywell (компания специализирана в производството на пожароизвестители), за да създаде интелигентна аларма за дим с усъвършенствани интелигентни възможности. Този продукт се интегрира безпроблемно с други интелигентни домашни системи на Xiaomi, Aqara и Apple Homekit.

Алармата за дим Xiaomi не се свързва директно с вашата домашна WiFi мрежа. Вместо това се свързва с хъб Xiaomi или Aqara чрез Zigbee свързващ протокол.

Ако вече имате Хъб, свързването на новата аларма за дим е бързо и лесно, като използвате приложението  Mi Home или Aqara Home. Тук настройките на устройството ви позволяват да посочите местоположението на устройството (кухня, спалня и т.н.).

Ако не свържете датчика към Хъб, той пак ще работи като конвенционална аларма, но няма да имате достъп до интелигентните функции на устройството.

Звукова и Светлинна Аларма

Когато плътността на дима надвиши границата, пожароизвестителния датчик ще ви алармира локално чрез аудио визуален сигнал.

Оповестяване на Смартфон

Когато алармата за дим Xiaomi открие дим, тя изпраща съобщение директно до вашия смартфон, таблет или други свързани устройства. Това ще рече, че където и да се намирате, стига да имате Интернет на телефона си, ще бъдете уведомен.

Когато споделите устройството с други членове на семейството (или други потребители), те също ще бъдат предупредени за опасността. По този начин ще могат да се предприемат адекватни действия за ограничаване на щетите и опазване на човешки животи.

Автоматизация с други устройства

Можете също да настроите някои правила за автоматизация в приложението за управление.

Например, когато димният детектор задейства аларма, да се включат всички светлини в къщата. Или вашия Хъб също да възпроизведе алармен звук.

Самопроверка и тест

Самопроверката, активирана в приложението, проверява всички настройки на алармата и ви уведомява в случай на намерени грешки.

Трябва да инициирате самопроверката ръчно. Може да настроите напомняне на всяко първо число на месеца за да проверите работата на вашия датчик.

Освен това приложението води дневник на всички събития, регистрирани от вашия детектор за дим, което може да бъде полезно в дългосрочен план.

Лесна инсталация

Инсталацията на Xiaomi Honeywell Smoke Detector изключително лесна. В комплекта на устройството са осигурени всички необходими аксесоари за монтаж. Изберете подходящо място, като следвата посочената схема според вашия таван.

Детектора е много малък и изключително лек. След инсталация, той ще се слее с вашия интериор и няма да се натрапва визуално.

Чувствителност според мястото на монтаж

Датчика за дим позволява да настроите чувствителността му, като посочите помещението, в което е инсталиран. Това е с цел да се ограничи до минимум фалшивото алармиране.

Така например, ако посочите че е монтиран в кухнята (където се очаква малко количество дим), сензорът ще очаква по-големи количества дим.

Но ако посочите, че се намира в офис, спалня или друго помещение, където не се очаква да има никакъв дим, тогава датчика ще алармира и при най-малкото количество засечен пушек.

Тази опция може да се използва ако сте пушач и не искате датчика ви да се включва неочаквано от дима на цигарата ви.

Характеристики на Xiaomi Honeywell Smoke Detector

Марка: Xiaomi

Модел: MiJia Honeywell Smoke Detector JTYJ-GD-01LM/BW

Сървър: Китай

Приложение за управление: MiHome, Aqara Home, Apple Homekit

Тип: Детектор на дим

Захранване: CR123A 3V батерия (включена)

Живот на батерията: До 5 години

Свързване: Zigbee

Функции: Локално алармиране, Напомняне за тест, Изпращане на нотификации до смартфон

Алармен режим: Звук и светлина

Класификация на алармите: Пожарна аларма, аларма за неизправност, аларма за изтощена батерия

Материал: Висококачествена пластмаса

Цвят: Бял

Сертификат: CCCF

Работна температура: -10 – 55 ° С

Работна влажност: 10 – 90% RH

Сила на звука: 80db

Размер: 90 х 36 х 25 мм, тегло: 100г

Комплекта включва:

1 x Xiaomi Honeywell Smoke Detector;

1 x Ръководство за Потребителя (EN)

Аксесоари за монтаж

Важно: Ако нямате Хъб, този продукт ще работи само като обикновена аларма. За да се възползвате от интелигентните функции е необходим Хъб Xiaomi или Aqara.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By OpenCart.
Mol BG © 2021

Back to Top