Категории
Най-купувани

Портативен компресор за автомобил и Power Bank 4000 mAh, microUSB, LED дисплей, фенер

Портативен компресор за автомобил и Power Bank 4000 mAh, microUSB, LED дисплей, фенер
Портативен компресор за автомобил и Power Bank 4000 mAh, microUSB, LED дисплей, фенер Портативен компресор за автомобил и Power Bank 4000 mAh, microUSB, LED дисплей, фенер Портативен компресор за автомобил и Power Bank 4000 mAh, microUSB, LED дисплей, фенер Портативен компресор за автомобил и Power Bank 4000 mAh, microUSB, LED дисплей, фенер
Производител: OEM
Код на продукт: Portable Air Compressor
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 39.99лв
с ДДС: 39.99лв

Телефон за поръчки: 0876 701 451

Батерия с голям капацитет: преносим въздушен компресор с 4000 mAh Power Bank , време в режим на готовност до 3 месеца, дълъг живот на батерията. Не е необходимо да свързвате зареждащия кабел, когато помпите, можете да го направите навсякъде. Тази електрическа надуваема помпа има максимално налягане от 150 PSI и отнема само 2-4 минути, за да се надуе гума (в зависимост от размера ). Когато се достигне необходимото налягане в гумите, системата автоматично изключва гумите.

Преносимият въздушен компресор е доста лесен за използване, само в 3 стъпки, когато се достигне предварително зададеното налягане, той автоматично ще се изключи. След свързване към клапана на гумата се показва текущото налягане на гумата. 

Въздушният компресор върши чудесна работа при надуване на автомобилни гуми, надуваеми дюшеци и е чудесен за пълнене на гума за велосипеди и други подобни. Той също така показва текущото налягане в гумите, когато е свързан с клапана на гумата. С LED светлина можете да го използвате и на тъмни места. С USB изхода, той ви предлага функция за захранване, която ви позволява да зареждате смартфона си в случай на спешност.

Мини надувачът за гуми може да се превключва между трите режима на надуване мотоциклет, кола и топка. В сравнение с други надуваеми гуми, можете да изберете желания режим на надуване. Това е много практично. Дори и да не знаете стандартното налягане в гумите, помпата за гуми може лесно да се надуе, за да отговаря на ежедневната ви употреба. Професионална защита срещу ток, пренапрежение, защита от презареждане, така че можете да се насладите на процеса на надуване.

Компресорът е малък, лек и лесен за пренасяне и не заема място. Винаги с Вас, за да ви помогнем по всяко време и навсякъде. Използва се и за мотоциклети, автомобили, топки или плувни пръстени и друго надуваемо оборудване.

В комплект с micro USB кабел и маркуч за надуване.

Без кутия

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By OpenCart.
Mol BG © 2021

Back to Top