Категории
Най-купувани

128 GB CFEXPRESS™ 2.0 TYPE B MEMORY CARD, скорост 1700 MB/s, за професионални фотографи

128 GB CFEXPRESS™ 2.0 TYPE B MEMORY CARD, скорост 1700 MB/s, за професионални фотографи
128 GB CFEXPRESS™ 2.0 TYPE B MEMORY CARD, скорост 1700 MB/s, за професионални фотографи 128 GB CFEXPRESS™ 2.0 TYPE B MEMORY CARD, скорост 1700 MB/s, за професионални фотографи 128 GB CFEXPRESS™ 2.0 TYPE B MEMORY CARD, скорост 1700 MB/s, за професионални фотографи
Производител: ProGrade
Код на продукт: 128 GB CFEXPRESS
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 499.99лв
с ДДС: 499.99лв
Телефон за поръчки: 0876 701 451
 
ProGrade Digital разработи новите си карти с памет CFexpress ™ Type B 2.0 Gold клас с производителност от следващо поколение, използваща PCIe, Gen 3 взаимосвързани с интерфейс за хост контролер NVMe за използване в бъдещи беззеркални, DSLR и видеокамери с висока разделителна способност. Предлага се с капацитет от 128GB  и нивата на производителност осигуряват скорост на четене до 1700MB/s-идеална за бързо разтоварване на големи обеми видео или RAW снимки и минимална продължителна скорост на запис до 1000MB/s-идеална за непрекъснато, кинематографично заснемане на RAW 4K или 6K видео.
 
БЪРЗА СКОРОСТ ЗА ПЕРФЕКТНИ КАДРИ - Нашите карти с памет GOLD CFexpress са проектирани със скорост на запис 1700MB / s, което позволява вашите снимки да бъдат толкова ясни и впечатляващи, както винаги. Оптимизиран за 4K, 5K, 6K и повече, направете всеки кадър произведение на изкуството с тези луксозни карти с памет. Плюс това, изключителната му скорост ви освобождава от разочарованието от изпуснатите кадри.
Разширена технология, която използва по -малко батерия на камерата: Сега дори вашите аксесоари за съхранение могат да ви помогнат да защитите камерата си от кадър в средата на кадъра. Може би вече знаете репутацията на Prograde Digital за цифрови продукти от висок клас, но нашите SD карти от серията Gold & Cobalt са оптимизирани отвъд и извън нея, за да запазят батерията на фотоапарата ви по-дълго, за да можете да заснемете повече. Не са твърде износени, като се има предвид, че тези големи SD карти за съхранение също са проектирани за непрекъсната видео фотография.
Най -бързите налични скорости на трансфер на данни (Включени устройства XQD): Тези карти не само се зареждат със скорост 1700MB / s, но и са съвместими с вашите XQD устройства. Използвайки най -новата актуализация на фърмуера за вашето устройство, той е оптимизиран за ускорен трансфер на данни с помощта на PCIe 3.0 и NVMe. Бонус: нашият софтуер Prograde Digital Refresh Pro се предлага отделно, за да помогне за поддържане на скоростта на вашата карта с години и възстановяване на повредени файлове.
Изключителни карти, които надхвърлят задълженията на нормалните аксесоари - независимо дали вашата фотография е вашият живот или житейска страст, вие сте инвестирали времето и парите си в нея. Започвайки с вашия фотоапарат и прецъфтявайки във вашата светкавица, стойката и картата с памет ... Уверете се, че аксесоарите около вас отговарят на страстта, която сте вложили в улавянето на вашето изкуство. Изненадайте своите клиенти, приятели и семейство с качеството, което никога не са виждали досега, благодарение на вашата карта с камера за CFExpress от Prograde.
 

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By OpenCart.
Mol BG © 2021

Back to Top